Despre Noi

Am dezvoltat Agatha Labs din dorința de a oferi oamenilor, clienților și pacienților noștri, teste și analize medicale sigure și cu rezultate cât mai rapide. Contextul actual ne-a motivat să venim cu soluții într-un timp cât mai scurt, pentru că știm că fiecare secundă contează. La fel cum știm ca prețul este important!

Înțelegem cât e de important să putem oferi oamenilor certitudine, susținere și, nu în ultimul rând, încrederea că totul va fi bine și că starea de sănătate va evolua în mod pozitiv. Avem mare nevoie de siguranță, claritate și mai ales empatie, și le oferim pe toate cu drag.

Agatha Labs e un agregator de servicii medicale: teste și analize medicale.
Facem legătura online, rapid și sigur, între clienți și furnizorii medicali de teste și analize medicale. Oferim acces la serviciile cu cele mai bune tarife disponibile și cu cele mai rapide rezultate.

Folosim mediul digital online și tehnologia pentru a oferi informații și acces la servicii medicale de calitate, tuturor pacienților interesați de teste & analize medicale.

Am ales pentru voi cele mai uzuale (peste) 100 de teste și analize medicale.

Am negociat cu partenerii noștri, laboratoare si puncte de recoltare, pentru a obține pentru voi cele mai bune tarife (promitem și ne asigurăm constant că prețurile oferite online pe analize.agathalabs.ro sunt cele mai mici).

Ti-a recomandat medicul un set de analize?
Vrei să faci sau să refaci niște analize și teste medicale?
Ai vreo problemă de sănătate?

Diagnosticul de certitudine este esențial, atât în confirmarea cât și în înțelegerea și în tratarea oricărei probleme de sănătate.

Atât tu, cât și medicul tău, fie el medic de familie sau medic specialist, te va trimite sau îți va recomanda să faci și poate să repeți un set de analize. Atât pentru prevenție, cât și pentru a măsura și evalua starea și evoluția sănătății tale.

Vă faceți revizia la mașină?

O faceți când vă anunță un senzor în bord sau când știți ca e timpul. Și, la fel, dacă aveți sau observați o problemă la mașina voastră, mergeți cu ea la service. Iar acolo, cel mai adesea, înainte de a face ceva, specialistul o conectează la un tester, pentru a descoperi și/ sau a confirma ce problemă are de fapt.

La fel ar trebui să faceți și voi, să o facem cu toții, cu propriul corp, nu doar cu propria mașină.
Să avem grijă de noi, cel puțin la fel cum avem grijă de mașina noastră.

Să mergem la medic și să ne facem analize și teste în mod regulat, preventiv, ca o revizie – nu doar atunci când ne doare ceva.
Și când sau daca ne doare, când și dacă recunoaștem sau observăm o problemă cu anumite simptome, să mergem și să verificăm și să confirmăm cu certitudine dacă, de unde și cât de serioasă este problema. Ca să putem urma un sfat avizat, un tratament sigur și eficient.

Când să faci una sau mai multe analize medicale?

O dată pe an ar fi bine sa facem un set de analize, un set uzual, ca o „revizie” anuală.
Daca nu ai mai făcut de mult (sau poate niciodată?) un set de analize, ai putea să te inspiri din pachetele noastre de prevenție, de testare a imunității și de verificare a stării generale de sănătate.
 
Cel mai indicat ar fi să vă alegeți un set sau un pachet de analize cu o recomandare de la medicul vostru de familie sau de la un medic specialist.

Puteți însă să vă alegeți și singuri câteva analize pe care să le faceți sau să le refaceți pentru a constata evoluția rezultatelor și pentru a interpreta (cu ajutorul unui medic) starea de sănătate si evoluția ei.

Puteți alege oricâte și orice analize doriți și vă puteți programa rapid, sigur și online:

  • ca să fiți siguri că aveți o stare de sănătate bună,
  • ca să vă monitorizați evoluția și starea de sănătate,
  • ca să descoperiți cauza exactă a unor probleme de sănătate pe care le observați și să investigați alături de medicul dvs. problema de sănătate pe care o aveți.

 Am selectat pentru dvs. cele mai uzuale 100 de analize și am negociat cele mai bune prețuri posibile

Care sunt aceste analize uzuale?
Găsiți pe site cele mai frecvente și utile analize prescrise și recomandate de medicii de familie și de medicii specialiști: de la banala și foarte utila hemoleucogama, la o serie de analize biochimice, teste și analize medicale care ne arata glicemia (și evoluția ei), starea ficatului, starea rinichilor, nivelul de fier sau de calciu din organism. Aceste analize de sânge plus poate un sumar de urină sunt analizele ce trebuie repetate cel puțin anual.

În cazuri concrete, când acuzăm anumite probleme de sănătate sau investigăm posibile infecții sau probleme, de la anumite vârste sau în situații speciale, puteți adăuga și investigații speciale, ca de exemplu cele care confirmă sau infirmă anumite infecții: de la testele de Covid la cele legate de bolile cu transmitere sexuala.
Puteți adăuga la analizele uzuale și investigații legate de imunitate, de anumiți markeri sau poate un screening tiroidian pentru anumite patologii autoimune.

Așa este: analizele uzuale sunt diferite și nevoile sunt speciale și specifice, de la caz la caz, de la om la om.
Ar fi indicat ca medicul vostru de familie sau medicul specialist să vă recomande un set personalizat de analize, însă fie că decideți voi ce analize vreți să faceți, ori că vi s-a recomandat sau prescris să faceți un set de analize concret și specific, decizia legate de unde să faceți aceste teste și analize medicale este în totalitate a voastră.

Iar la noi, pe analize.agathalabs.ro, aveți cele mai uzuale și utile analize medicale, la cele mai bune prețuri posibile. Pe verificate!

Căci despre asta e vorba: despre a verifica, a testa, a analiza, a investiga și a confirma!

Atât un diagnostic sau o cauză, cât și o stare de fapt – implicit faptul că aici, la noi, găsiți cele mai ieftine analize!