Informatii servicii

Descrierea serviciilor oferite

Înțelegeți și aceptați că Site-ul este momentan furnizat ca o „versiune beta” și este pus la dispoziție utilizatorilor „Așa cum este” și „Așa cum este disponibil” în scopul de a ne oferi feedback cu privire la calitatea și gradul de utilizare a serviciilor. Serviciile pot conține unele erori sau inexactități care vor fi corectate ori de cate ori e posibil.

Orice funcții noi care dezvolta, diversifica sau îmbunătățesc serviciile actuale de pe acest site vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de utilizare.

Nu vindem produse medicale

Site-ul nostru este un agregator de servcii medicale. Pe site prezentam si oferim access la diverse analize si teste medicale – procesate si oferite efectiv de laboratoare si clinici partenere autorizate.

AgathaLab 
nu furnizează, nu deține, nu organizeaza si nu controlează niciunul dintre serviciile și produsele medicale pe care le puteți accesa prin intermediul site-ului nostru web, cum ar fi laboratoare medicale, clinici medicale, truse de analiza, kituri de test, truse medicale, pachete de analize etc (intitutulete generic „Produsele medicale”).
Produsele medicale sunt deținute, controlate sau puse la dispoziție de catre Furnizorii Medicali (de exemplu testele si analizele medicale la care aveti access prin site-ul nostrum sunt furnizate si efectuate de clinici si laboratoare partenere autorizate).
Furnizorii medicali sunt singurii responsabili pentru produsele medicale. Furnizorii medicali parteneri sunt autorizati si sunt in masura sa efectueze testele si analizele oferite. Furnizori medicali garanteaza atat calitatea cat si siguranta actului medical, precum si procesarea si siguranta datelor medicale ale pacientilor.  

ATENTIE: Termenii și Conditiile precum si Politicile de confidențialitate ale furnizorului medical  (clinica sau laboratorul partener la care ati ales si acceptat sa faceti anumite teste sau analize medicale) se aplică și achiziției dvs.

 Interacțiunea dvs. cu orice furnizor medical accesat prin intermediul site-ului nostru web se face cu acceptul dvs.

AgathaLabs nu are nicio responsabilitate în relatia dvs directa cu Furnizorul Medical dupa rezervarea sau achiziția unui serviciu folosind site-ul nostru.

Afișarea pe site-ul nostru web a unui produs medical (de exemplu un tip de test sau analiza medicala) sau a unui Furnizor medical (clinica sau laborator medical) nu implică, sugerează sau atribuie o responsabilitate a noastra legata de calitatea respectivului produs medical si/sau Furnizor medical.

AgathaLabs prezinta si găzduiește conținut, inclusiv prețuri, puse la dispoziție sau obținute de la Furnizorii medicali (clinicile si laboratoarele partenere).
AgathaLabs nu este în niciun fel responsabil pentru acuratețea, actualitatea sau caracterul complet al unui astfel de conținut deoarece AgathaLabs nu are control asupra Produselor Medicale.

Nu oferim sfaturi medicale

Conținutul site-ului AgathaLabs are doar scop informativ. Conținutul nu este destinat să înlocuiască sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesionist. Solicitați întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră sau al altui furnizor de sănătate calificat cu orice întrebări pe care le aveți cu privire la o afecțiune. Nu ignorați niciodată sfaturile medicale profesionale sau nu întârziați să le solicitați din cauza Site-ului.

AgathaLabs nu recomandă in mod specific și nu aprobă teste de laborator, analize, truse sau furnizori medicali specifici dintre cei care ar putea fi menționați pe site.

Cumpărare prin AgathaLabs

Achiziția de produse medicale (teste sau analize medicale) prin intermediul site-ului nostru web AgathaLabs, poate incasa contravaloarea produselor sau serviciilor medicale (teste sau analize medicale) in numele si mandatat de Furnizorul medical.

 AgathaLabs faciliteaza legatura intre utilizator si Furnizorul medical, sa ofere utilizatorului/clientului acces rapid si online la serviciile si produsele oferite de Furnizorul medical.

AgathaLabs nu are nicio implicare în crearea si furnizarea efectiva a serviciului/produsului medical, în definirea prețului și/sau a oricăror taxe pentru furnizarea produselor medicale pe care le cumpărați.

Agatha Labs faciliteaza PROGRAMAREA si CUMPARAREA de SERVICII sau PRODUSE MEDICALE de la FURNIZORII MEDICALI.

 AgathaLabs nu solutioneaza probleme sau dispute în legătură cu achiziția dvs. și / sau serviciul sau  produsul medical achizitionat prin noi, aceasta fiind abordate si rezolvate de catre Client/Pacient in relatie directa cu Furnizorul medical și nu cu noi.

Clientul/Cumparatorul/ Pacientul  poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care Furnizorul Medical il poate furniza (are bunurile pe stoc sau confirma disponibilitatea pentru efectuarea serviciilor in ziua aleasa de client). 

Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul (analize.agathaLabs.ro) precum si FURNIZORUL MEDICAL  poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator si/sau de Furnizorul Medical, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului/Clientului.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator/Client NU poate fi livrat sau efectuat de catre FURNIZORUL MEDICAL, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va decide impreuna cu acesta reporgramarea sau returnarea banilor.

In cazul in care Cumpratorul/Clientul nu se prezinta la adresa specifica a Furnizorului Medical in ziua si in intervalul orar agreat pentru a beneficia de serviciile sau bunurile comandate, programate sau achizitionate, Cumparatorul/Clientul – devenit Pacient al Furnizorului Medical se supune regulilor, termenilor si conditiilor specifice comunicate de Furnizorul Medical. 

Comenzile pe analize.agathalabs.ro se pot plasa online.

➤ După plasarea si finalizarea comenzii, clientul va primi un mail de confirmare si un COD UNIC DE IDENTIFICARE.

➤ DUPA FINALIZAREA COMENZII clientul va primi pe mail toate detaliile necesare legate de FURNIZORUL MEDICAL prin care, cu care si la care va beneficia de SERVICIILE sau PRODUSELE MEDICALE comandate.

➤ Clientul poate lua legatura direct cu FURNIZORUL DE SERVICII MEDICALE pentru a confirma, reconfirma, modifica sau anula SERVICIILE COMANDATE, data sau intervalul orar ales si stabilit/agreat si acceptat pentru furnizarea si efectuarea acestora la sediul Furnizorului Medical specific.

➤ FURNIZORUL MEDICAL poate deasemenea sa contacteze clientul pentru a confirma, reconfirma, modifica sau anula SERVICIILE COMANDATE, data sau intervalul orar stabilit/agreat sau acceptat, in conformitate cu Termenii si Conditiile de operare a fiecarui Furnizor Medical in parte.

Modalități de plată:

Clientul poate decide

  • sa plateasca online serviciile sau produsele comandate folosind un Card
  • sa plateasca serviciile sau produsele comandate direct la Furnizorul Medical (folosind orice mijloc de plata agreat si acceptat de Furnizorul medical respectiv)

➤ Livrarea bunurilor sau produselor si efectuarea serviciilor comandate se face pe teritoriul României, la sediul si respectand Termenii si Conditiile Furnizorului Medical agreat si acceptat de client.

 POLITICA DE RETUR

DREPTUL DE A RENUNTA LA PRODUSUL ACHIZITIONAT

  • In cazul BUNURILOR si PRODUSELOR FIZICE: Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Înainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri in afara celor prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile începand cu ziua in care intra în posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Cumpărător.

Produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, urme de uzura, lovituri, rupturi, zgîrieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc.

In cazul in care doriti sa returnati un produs FIZIC, este necesar sa completati un formular de retur, asigurandu-va ca produsul pe care vreti sa il returnati indeplineste conditiile de retur de mai sus.

RETURNAREA se va face catre FURNIZORUL MEDICAL care TRIMITE si FURNIZEAZA PRODUSELE.

Conform art.16 din actul normativ mai sus menționat, ,,Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce privește contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale:

  1. a) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator. Consumatorul este informat astfel despre natura acestor produse si prin achiziția acestora consimte tacit asupra exceptării dreptului de retur prin desigilare. Produsele care in urma folosirii (sau probării) devin nevandabile chiar daca rămân funcționale, dar potrivit naturii acestora din motive de sănătate sau igiena nu pot fi utilizate de către alt consumator si asupra cărora nu se poate interveni constructiv prin reparare, garanția acestora fiind asigurata prin înlocuire integrala (la indicația producătorului), diminuarea valorii produsului va fi egala cu a unui produs nou. Produsele care intra in contact direct cu pielea sau fluidele consumatorilor( fiind folosite exclusiv in acest scop, nefiind atingeri întâmplătoare sau tangențiale) si ale căror componente intrate in contact cu pielea sau fluidele consumatorului care inițiază procedura de retur nu pot fi înlocuite individual, nu pot fi vândute ca si produse. Nefiind posibila comercializarea acestor produse posibil contaminate deoarece pot pune in pericol sănătatea consumatorilor, diminuarea valorii lor reprezintă prețul integral al produsului.

Înainte de expirarea perioadei de retragere, pentru categoriile de produse care nu sunt exceptate, consumatorul informează vânzătorul cu privire la decizia sa de retragere din contract.

 In cazul SERVICIILOR MEDICALE (Analize sau teste medicale):

CLIENTUL se supune TERMENILOR si CONDITIILOR de ANULARE ale FURNIZORULUI MEDICAL agreat si acceptat.

CLIENTUL/CUMPARATORUL poate anula fara penalitati o programare sau o comanda efectuat,  cu minim 24 de ore inainte de data si ora agreata si cofirmata cu Furnizorul Medical.

In cazul in care Cumpratorul/Clientul nu se prezinta la adresa specifica a Furnizorului Medical in ziua si in intervalul orar agreat cu acesta, pentru a beneficia de serviciile sau bunurile comandate, programate sau achizitionate, Cumparatorul/CLientul/Pacientul, se supune regulilor, termenilor si conditiilor specifici comunicati de Furnizorul Medical respectiv.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat sau efectuat de catre FURNIZORUL MEDICAL, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va decide impreuna cu acesta reporgramarea sau returnarea banilor.

Informații privind proprietatea intelectuală

În sensul acestor Termeni de utilizare, „conținut” este definit ca orice informație, date, comunicații, software, fotografii, video, grafică, muzică, sunete și alte materiale și servicii care pot fi vizualizate de utilizatori pe site-ul nostru. Aceasta include tot conținutul.

Acceptând acești Termeni de utilizare, recunoașteți și sunteți de acord că tot conținutul prezentat pe acest site este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale, mărci de servicii, brevete sau alte drepturi și legi de proprietate și este proprietatea exclusivă a AgathaLabs și / sau a afiliaților săi ... Vi se permite să utilizați conținutul doar așa cum este autorizat în mod expres de către noi sau de către furnizorul de conținut specific. Cu excepția unei singure copii făcute numai pentru uz personal, nu puteți copia, reproduce, modifica, republica, încărca, posta, transmite sau distribui orice documente sau informații de pe acest site în orice formă sau prin orice mijloc fără permisiunea prealabilă scrisă de la noi sau furnizorul de conținut specific și sunteți singurul responsabil pentru obținerea permisiunii înainte de a reutiliza orice material protejat prin drepturi de autor care este disponibil pe acest site. Orice utilizare neautorizată a materialelor care apar pe acest site poate încălca drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi aplicabile și ar putea duce la sancțiuni penale sau civile.

Nici noi, nici afiliații noștri nu garantăm sau declarăm că utilizarea de către dvs. a materialelor afișate sau obținute prin intermediul acestui site nu va încălca drepturile terților. Toate graficele personalizate, pictogramele, siglele și numele serviciilor sunt mărci comerciale înregistrate, mărci comerciale sau mărci de servicii ale AgathaLabs sau ale afiliaților săi. Toate celelalte mărci comerciale sau mărci de servicii sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Nimic din acești Termeni de utilizare nu vă conferă dreptul de a utiliza orice marcă comercială, marcă de serviciu, siglă și / sau numele AgathaLabs sau al afiliaților săi.